Vino in showroom pe DN1, Șoseaua București-Ploiești 64, Saftica, Jud. IlfovViziteaza-ne acum!

Politică de confidențialitate

Politica de Confidentialitate explica ce informatii preluam despre clientii nostri, drepturile clientilor nostri si cum utilizam aceaste informatii.

Cool Dekor SRL a luat la cunostinta Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestora.

Datele de Contact ale Operatorului:

Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate de operatorul de date Cool Dekor SRL, cu sediul in jud. Ilfov, Saftica, Soseaua Bucuresti Ploiestu nr.64, inregistrata la Registrul Comertului J23/6002/2021, avand codul de inregistrare fiscala RO44985604.

 

Informatii colectate de la CUMPARATOR/utilizator:

Nume, Prenume, CNP, date de contact, numar telefon, adresa de domiciliu, adresa de livrare, recenzii, alte detalii legate de profilul personal;

Informatii primite in urma comunicarii cu noi, prin email, prin intermediul site-ului sau retele de socializare;

Informatia colectata folosind cookies si informatii despre dispozitivul pe care il folositi cand accesati site-ul nostru, inclusiv locatia in cazul in care clientul isi da acordul.

 

In ce scop folosim datele cu caracter peronal:

Respectarea obligatiilor legale;

Monitorizarea folosirii site-ului;

Procesarea comenzii si pentru actualizarea contului online;

Raspunsuri legate de intrebari, sesizari, reclamatii legate de produse;

Pentru a intelege optiunile, preferintele clientilor si a oferi informatii relevante pentru o alegere corecta produselor noastre;

Pentru a imbunatati performanta si continutul site-ului(produse, specificatii de produs)  in functie de istoricul de cautare/navigare si preferintele utilizatorilor;

Obtinerea de feedback/recenzii ca urmare a achizitionarii produselor noastre;

Pentru a va transmite noutati, mesaje de marketing in vederea promovarii produselor si serviciilor.

Cu cine impartasim datele tale?

Cu alte companii care fac parte din grupul nostru de companii necesare pentru a administra Site-ul. La dezvoltarea site-ului nostru am folosit mai multe programe care au si ele acces la unele dintre datele pe care le colectam cum ar fi: Google Analytics, Google Search Console, WordPress, Facebook pixel, Contact Form 7, Yoast SEO, Schema Mark-up, Duplicator, Hotjar, Facebook LikeBox, PixelYourSite si MonsterInsghts;

Aceste companii au de asemenea obligatia de a se supune prevederilor europene privind protectia datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice si juridice;

Cu partenerii nostri de la companiile de logistica si procesatorii de plati;

Cu consilierii nostri profesionali si legali;

Cu partile terte care ne ajuta la prevenirea si detectarea fraudei;

Cu fortele de ordine sau cu alte autoritati ex. pentru a reclama o frauda sau pentru a raspunde la o cerere legala

Cat timp pastram datele?

Daca lasi un comentariu, acesta si metadatele sunt pastrate pe o perioada nedeterminata. In acest fel putem recunoaste si aproba automat toate comentariile urmatoare in loc sa includem un timp de asteptarea pentru a fi verificate manual.

Datele cu caracter personal folosite pentru comunicari de marketing se stocheaza 1 an de zile, dupa care se va solicita  din nou acordul utilizatorului pentru a le stoca si prelucra in continuare. In caz de refuz datele sunt complet sterse.

Datele din Testimoniale se pastreaza pentru o perioada de 2 ani.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001, clientii nostri au urmatoarele drepturi:

1) Dreptul la informare (art.12);

2) Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date;

3) Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si in mod gratuit, urmatoarele:

  1. a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
  2. b) transformarea datelor personale nelegale in date anonime;
  3. c) notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).

4) Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, in mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive intemeiate si legitime legate    de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari;

5) Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost inculcate;

6) Dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere (art.25).

De asemenea, utilizatorul ne poate solicita sa stergem toate datele personale pe care le detinem indferent ca le-am colectat in urma publicarii comentarii pe site, prin completarea formularului de contact sau la adresa office@cooldekor.ro.

Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligati sa le pastram in scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Continut inglobat de pe alte site-uri:

Articolele din acest site pot include continut inglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Continutul inglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca si cum vizitatorii au vizualizat un alt site web. Aceste site-uri web pot sa colecteze date despre utilizator, sa inglobeze urmarirea suplimentara a tertilor si sa-si monitorizeze interactiunea cu elementele  de continut doar daca ai un cont si esti autentificat in acel site – Google, Youtube, Facebook.

Analitice

Folosind Programele Google Analytics, MonsterInsights, Hotjar si Facebook Pixel colectam informatii despre vizitatori site-ului nostru cu caracter general privind: locatia utilizatorului, limba folosita, dispozitivul folosit, sistemul de operarea al dispozitivlui, sursa de trafic catre site, genul vizitatorului, grupa de varsta a acestuia, durata petrecuta pe site, paginile vizitate, toate pentru a putea crea pachete si servicii adecvate pentru fiecare segment de clienti adaptat nevoilor lor.

Securitate. Cum iti protejam datele?

Folosim protocolul de securitate SSL pentru site, pentru a asigura transferul de date in siguranta intre browser-ul utilizatorului si server. Acest proces consta in convertirea informatiilor intr-un cod pentru a preveni accesul neautorizat. Acest Site foloseste acest proces si foloseste metode de securitate pentru a asigura protectia tuturor tranzactiilor realizate cu un card de debit/credit. Metode de criptare ca SSL sunt utilizate pentru a proteja informatiile clientului cand este in tranzit  catre si de pe acest site printr-un canal de comunicatii securizat.

Toate datele stocate pe server-ul nostru sunt criptate si sunt aplicate protocoale de securitate la cel mai ridicat nivel. Toti cei care au acces si responsabilitati in gestionarea si prelucrarea datelor cu caracter personal au un acces limitat facilitat de pe un dispozitiv criptat si protejat prin parola pentru a bloca orice acces nepermis la datele oricarui utilizator. In timp ce facem tot posibilul pentru a ne asigura ca informatiile personale sunt protejate in orice moment de Site-ul nostru, nu putem garanta securitatea si integritatea tuturor informatiilor care au fost transmise catre site-ul nostru.

Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privier la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati urmatorul link: de pus link

De la care părți terțe primim date

Google Analytics, Google Search Console, Facebook pixel, Hotjar, PixelYourSite, Contact Form 7, Monsters Inights și WordPress sunt programe pe care le folosim pentru buna administrare a site-ului și care colectează și stochează informații de la utilizatori pentru proprietarul site-ului precum și informații despre site pentru utilizator.

 

Ce decizii luăm și/sau ce profiluri realizăm automat cu datele utilizatorilor

Datele pe care le colectăm ne ajută să creăm un profil al clientului ideal pentru fiecare segment. Acset profil nu este făcut public niciodată în nici un fel de context. Care sunt sursele de informare, care sunt platformele de social media pe care le folosește, când le folosește, care sunt subiectele de interes pentru a putea construi pachete și oferte dedicate.

 

Plugin: Smush

Optimizează imaginile pentru a ocupa mai puțin spațiu și astfel să poată fi încărcate mult mai rapid. WP Smush nu interacționează cu utilizatorul final și nici nu colectează date despre acesta.

Acest plugin trimite imaginile încărcăte în site pe serverul WPMU DEV pentru a fi optimizate pentru mediul online îmrepună cu informații din EXIF, iar apoi sunt transmise înapoi către server-ul pe care se află site-ul nostru.

 

Plugin: PixelYourSite

Este un plugin care ajută la implementarea și gestionarea mai ușoară a campaniilor Facebook prin Pixel. Putem crea astfel reclame pe Facebook în funcție de anumite activități pe care utilizatorul le face pe site: ajunge pe o anumită pagină, petrece o durată de timp anume, face click pe un buton sau link, folosind conținut relevant pentru ce-a fost de interes pentru fiecare utilizator.

 

Plugin: Contact Form 7

Acest pllugin preia datele pe care le completezi tu în cadrul formularelor de contact de pe site-ul nostru și le trimite pe server unde sunt stocate.

Site-ul are activat certificatul de securitate SSL pentru criptatea datelor când sunt transmise de pe site către server, și pe server sunt criptate înainte de a fi stocate.

Criptarea documentelor și a datelor presupune atribuirea unei chei unice (parolă foarte complexă) doar prin intermediul căreia pot fi accesate acele informații.

 

Plugin: Duplicator

Este un modul care ne ajută sa creăm periodic back-upuri (copii de rezervă) ale site-ului ca măsură de prevenție și protecția împotriva unor accesări ilegale sau unor probeme de ordin tehnic.

Când realizăm astfel de back-up-uri se realizează inclusiv pentru datele stocate în baza de date ce anterior au fost colectate de la tine.

 

Plugin: Yoast SEO

Este un modul folosit la nivel global care ajută la indexarea unui site în motoarele de căutare generând metadate despre toate elementele, paginile, pozele, articolele și multe altele către motoarele de căutare pentru a înțelege mai bine structura și conținutul site-ului.

Acesta procesează inclusiv informațiile cuprinse în cadrul secțiunilor: Comentarii și respectiv Testimoniale.

 

Plugin: Schema Mark-up

În mod similar cu Yoast generează date structurale care ajută motoarele de căutare pentru a înțelege mai bine conținutul unui site și pentru a-l poziționa în conformitate.

Acesta procesează inclusiv informațiile cuprinse în cadrul secțiunilor: Comentarii și respectiv Testimoniale.

 

Plugin: Facebook Likebox

Este plugin care corelează site-ul web cu pagina oficială de Facebook preluând informațiile publice și interacțiunile urmăritorilor paginii respective de Facebook.

 

Plugin: Hotjar

Este o aplicație care monitorizează comportamentul utilziatorului pe site. Este programul ideal pentru identificarea paginilor concepute greșit, a elementelor plasate sau dimensionate eronat, animații sau opțiuni care nu funcționează.

 

Definitii:

  1. a)„Date cu caracter personal”inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;
  2. b)„Prelucrarea datelor cu caracter personal”sau „prelucrarea datelor”, inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea;
  3. c)„GDPR”inseamna Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE;
  4. d)„Operator”inseamna persoana juridica, care, singura sau impreuna cu alte persoane, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
  5. f)„Persoana vizata”inseamna persoana fizica ale carei date cu caracter personal sunt prelucrate;
  6. g)„Destinatar”inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism careia (caruia) ii sunt divulgate datele cu caracter personal, indiferent daca este sau nu o parte terta;
  7. h)„Parte terta”inseamna o persoana fizica sau juridica, autoritate publica, agentie sau alt organism, altul decat Persoana Vizata, Operatorul, Persoana Imputernicita si care, sub directa autoritate a Operatorului sau a Persoanei Imputernicite sunt autorizate sa prelucreze Date cu Caracter Personal;
  8. i) Date anonime – date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;j) Date de tip “business contact” – date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip “business contact” nu intra in categoria datelor cu caracter personal;k) Date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal, dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

 

 

Politica privind cookie

Aceasta pagina de internet („Website-ul”) este administrata in numele Cool Dekor SRL, („Cool Dekor”) si utilizeaza cookie-uri strict necesare si cookie-uri analitice generate de Google Analytics.

Informatiile prezentate mai jos au scopul de a oferi utilizatorilor detalii cu privire la plasarea, utilizarea si administrarea cookie-urilor in cadrul acestui Website.

Utilizarea cookie-urilor (altele decat cele strict necesare pentru furnizarea functionalitatilor Website-ului) se realizeaza doar cu consimtamantului utilizatorilor, care poate fi furnizat prin intermediul mecanismului de obtinere consimtamant care va fi afisat pe Website in momentul accesarii acestuia.

Despre cookie-uri

Cookie-urile sunt fisiere de date de mici dimensiuni care sunt plasate pe computerul, telefonul de tip smartphone sau pe alt dispozitiv al dumneavoastra. Cookie-urile sunt stocate pe hard disk-ul dispozitivului dumneavoastra fara sa existe riscul deteriorarii lui.

In functie de durata de viata a acestora, cookie-urilor pot fi clasificate in cookie-uri de sesiune si cookie-uri persistente. Cookie-urile de sesiune au o durata de stocare care este limitata la durata unei sesiuni de utilizare. La inchiderea sesiunii sau a browser-ului, informatiile stocate sunt sterse. Cookie-urile persistente sunt stocate pe dispozitivul unui utilizator, pe o perioada de timp variabila, mai lunga decat durata unei sesiuni si nu sunt sterse la inchiderea sesiunii sau a browser-ului, ci la expirarea duratei respective.

Tipurile de cookie-uri pe care le utilizam si categoriile de informatii colectate prin intermediul cookie-urilor

Cookie-urile ne permit sa colectam in mod automat anumite date de utilizator pe durata utilizarii Website-ului de catre dumneavoastra, cum ar fi:

  • Adresa IP a utilizatorului (aceasta adresa, care permite accesul la Internet, este atribuita dispozitivului utilizatorului de catre furnizorul serviciului de Internet si informatiile care, se modifica in functie de sesiunea utilizatorului, nu sunt identificate la nivel personal);
  • Data si ora accesarii Website-ului de catre utilizator;
  • Sistemul de operare al dispozitivului utilizatorului, precum si browser-ul acestuia;
  • Modul in care utilizatorul acceseaza Website-ul.

Sunt utilizate doua tipuri de cookie-uri:

Denumirea cookie-ului Descriere Durata de expirare Tip
 

cookielawinfo-checkbox-necesar

Acest cookie este instalat prin plug-in-ul GDPR Cookie Consent. Cookie-ul este utilizat pentru a stoca consimtamantul utilizatorului in categoria „Necesar”. 1 ora Strict necesar
cookielawinfo-checkbox-nenecesar Acest cookie este instalat prin  plug-in-ul GDPR Cookie Consent. Cookie-ul este utilizat pentru a stoca consimtamantul utilizatorului in categoria „Ne-necesar”. 1 ora Strict necesar

 

Cookie-uri strict necesare: Aceste cookie-uri sunt esentiale pentru a retine optiunile utilizatorilor cu privire la utilizarea cookie-urilor.

Cookie-uri de performanta: Aceste cookie-uri colecteaza date analitice cu privire la modul in care vizitatorii utilizeaza Website-ul.

 

Denumirea cookie-ului Descriere Durata de expirare Tip
_gid Acest cookie este instalat de catre Google Analytics. Cookie-ul este utilizat pentru a stoca informatii cu privire la modul in care vizitatorii utilizeaza Website-ul si faciliteaza crearea unui raport analitic cu privire la modul in care functioneaza Website-ul. Datele colectate, inclusiv numarul de vizitatori, sursa din care acestia provin si paginile vizitate, sunt anonime. 1 zi Analitic
_ga Acest cookie este instalat de catre Google Analytics. Cookie-ul este utilizat pentru a calcula datele privind vizitatorii, sesiunile, campaniile si monitoriza utilizarea Website-ului in scopul raportului analitic cu privire la Website. Aceste cookie-uri stocheaza date in forma anonima si atribuie un numar generat in mod aleatoriu pentru identificarea vizitatorilor unici. 2 ani Analitic
gat_gtag_UA_*_* Acest cookie este utilizat pentru a deosebi vizitatorii unici. 1 saptamana Analitic

 

Aceste fisiere de tip cookie nu colecteaza date care identifica in mod direct un utilizator, ci, in schimb, utilizeaza numere si coduri (identificator cookie). In orice caz, persoana fizica nu poate fi identificata in mod direct.

Utilizam aceste date in scopul de a imbunatati continutul Website-ului si de a obtine o serie de date statistice cu privire la utilizarea Website-ului de catre dumneavoastra. Datele statistice rezultate din utilizarea cookie-urilor cu privire la interactiunea utilizatorilor cu Website-ul pot fi intocmite de terte parti (de ex., Google Inc. pentru fisierele de tip cookie generate de Google Analytics), acestea din urma fiind responsabile sa respecte o obligatie de confidentialitate. Aceste date nu sunt utilizate in scopul de a genera un proces decizional automatizat, nici de a crea profiluri ale utilizatorilor si nici de a transmite mesaje publicitare directionate.

Cool Dekor va pastra datele cu caracter personal colectate (identificatorul cookie) pe o perioada de sase luni.

Unde pot fi transmise datele colectate prin intermediul cookie-urilor

Datele colectate prin intermediul cookie-urilor pot fi transmise catre urmatoarele categorii de destinatari: Google Inc., alte persoane fizice sau juridice care prelucreaza date cu caracter personal in numele nostru, precum si alte entitati din cadrul Cool Dekor.

Datele colectate prin intermediul cookie-urilor pot fi transmise catre tari din cadrul SEE sau din afara SEE, astfel  cum este indicat, la urmatoarele adrese: Google: https://policies.google.com/privacy?hl=ro.

Detalii suplimentare cu privire la Google Analytics pot fi regasite accesand: https://www.google.com/analytics/

Informatii suplimentare cu privire la principiile de securitate si protectia datelor la nivelul Google Analytics pot fi regasite accesand: https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html?hl=ro

Informatii suplimentare cu privire la certificarea Google Inc. pot fi regasite accesand:  https://support.google.com/analytics/answer/3407084?hl=en

 

In cazul in care nu doriti sa primiti cookie-uri, puteti modifica browser-ul dumneavoastra astfel incat acesta sa va notifice atunci cand sunt transmise cookie-uri catre acesta sau puteti refuza cookie-urile in totalitate. De asemenea, puteti sterge cookie-urile care au fost deja instalate, cu toate ca acest lucru poate afecta functionalitatea Website-ului.

Puteti reveni, in orice moment, la optiunile exprimate initial cu privire la utilizarea cookie-urilor respective care nu sunt necesare pentru functionarea paginii de internet.

 

Drepturile prevazute de legislatia privind protectia datelor

Utilizatorii acestui Website beneficiaza de toate drepturile prevazute de legislatia privind protectia datelor, dupa cum urmeaza: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opozitie, dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (conform informatiilor disponibile la www.dataprotection.ro) sau dreptul de a initia actiuni in instanta (de exemplu, in cazul in care utilizatorii nu considera satisfacator raspunsul oferit de Cool Dekor la solicitarea acestora).

Pentru informatii suplimentare cu privire la drepturile dumneavoastra, pentru a va exercita oricare dintre drepturile dumneavoastra sau, in cazul in care nu considerati satisfacator modul in care au fost gestionate datele dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: office@cooldekor.ro

In cazul in care aveti orice intrebari sau comentarii cu privire la aceasta Politica privind Cookie, va rugam sa trimiteti un e-mail catre Responsabilul cu Protectia Datelor la nivelul Cool Dekor, la adresa office@cookdekor.ro

In plus, puteti afla mai multe informatii despre modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal din Politica de confidentialitate.

Ultima modificare a acestei Politici privind cookie a avut loc in 07.03.2021.