Vino in showroom pe str. Fermei, nr. 5 C4, Saftica, Jud. Ilfov (DN1)

Termeni si conditii

Termeni si Conditii – Informatii Generale:

Informatii despre societate:

Denumirea societatii: Cool Dekor SRL

Sediul punctului de lucru: Calea Bucuresti Ploiesti nr 64, Saftica, jud. Ilfov

Sediul social: Strada Fermei, nr. 5C4, Saftica, jud. Ilfov

Cod unic de inregistrare: 44985604

Nr de inregistrare la Registrul Comertului: J23/6002/2021

Informatii de contact:

e-mail: office@cooldekor.ro

Tel: 0755 88 26 52

 

Aplicabilitate: Termenii si conditiile se aplica bunurilor si serviciilor vandute prin intermediul site-ului www.cooldekor.ro, catre CUMPARATOR.

 

Definitii:

 VANZATOR: Cool Dekor Srl, persoana juridica privata, care actioneaza in cadrul activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale sau liberale, in legatura cu contractele care intra sub incidenta ordonantei nr. 34/2014.

CUMPARATOR/CONSUMATOR/CLIENT/VIZITATOR: in sensul Ordonantei de urgenta nr. 34-orice persoana fizica sau grup de persoane fizice (persoane Juridice), consituite in asociatii asa cum sunt definite la art 2 pct. 2 din Ordonanta Guvernului nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata cu modificarile si completarile ulterioare. Prin inregistrarea unei comenzi clientul devine in continuare CUMPARATOR.

Contract la distanta (online): orice contract incheiat intre VANZATOR si CUMPARATOR fara prezenta fizica simultana a CUMPARATORULUI si VANZATORULUI, cu utilizarea exclusiva a unuia sau mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul si implica drepturile si obligatiile fiecarei parti.

Termeni si Conditii: contract la distanta intre client si Cool Dekor SRL in vederea achizitionarii de bunuri si servicii.

Data de incheiere a contractului: contractul intra in vigoare la data emiterii facturii fiscale catre CUMPARATOR sau la momentul confirmarii sumei in cont si nu la lansarea comenzii sau la emiterea confirmarii de primire.

Comanda personalizata sau la solicitare expresa a clientului: Produsele care nu se afla pe stocul uzual uzual al VANZATORULUI si pe care acesta le comanda la producator dupa specificatiile CUMPARATORULUI, pe baza optiunilor individuale sau ale deciziei clientului. Produsele comandate la producator la solicitarea expresa a clientului, prin comanda ferma, conform cerintelor prezentate de CUMPARATOR precum si a acelora care prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid nu se returneaza.

In momentul plasarii comenzii CUMPARATORUL admite ca a luat la cunostinta ca produsele continute in aceasta tip de comanda intra la categoriile de exceptii conform Ordonantei de urgenta nr. 34/2014 republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spaţiilor comerciale.

Produse ceramice: gresie, faianta, placi ceramice de exterior

 

Accesarea site-ului www.cooldekor.ro:

Accesarea, vizitarea site-ului Cool Dekor sau achizitionarea de produse implica acceptarea Termenilor si Conditiilor. Magazinul nostru on-line onoreaza comenzile primite numai in conditiile in care Termenii si Conditiile site-ului au fost acceptate de client inainte de plasarea unei comenzi. Orice tentativa de accesare a datelor utilizatorului sau efectuarea de operatiuni neautorizate incluzand fara a se limita la: utilizare frauduloasa, abuziva, acces neautorizat, modificarea, copierea de informatii  sau orice incercare de a afecta continutul si performanta site-ului site-ului vor fi pedepsite conform legii.

 

Drepturi de autor si drepturi conexe:

Intregul continut al site-ului este proprietatea exclusiva a companiei Cool Dekor SRL. Folosirea de catre orice persoana a elementelor de grafica, scripturi programe, baze de date, imagini, text, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare. Raportarea cazurilor incălcării drepturilor de autor se poate face la office@cooldekor.ro.

 

Teritorialitate: Produsele Cool Dekor se livreaza doar pe teritoriul Romaniei.

Produse: toate produsele sunt calitatea I, realizate de producatori consacrati, recunoscuti la nivel mondial. Produsele sunt oferite in forma in care vin de la producatori, si de asemenea, in limita stocului disponibil. Cool Dekor nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate. Produsele comandate la producator la solicitarea expresa a clientului, prin comanda ferma, conform cerintelor prezentate de CUMPARATOR nu se returneaza.

Preturi: Preturile produselor includ TVA de 19%. Pretul transportului este separat de pretul produsului cu exceptia campaniilor promotionale sau daca acest lucru este mentionat in dreptul produsului sau la momentul confirmarii comenzii. Preturile produselor pot fi subiectul unei negocieri doar in cazul unor volume mari.

Reclamatii: Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta in termen de 24 de ore de la receptionarea marfii in vederea solutionarii pe cale amiabila. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta doar pe mail-ul office@cooldekor.ro. Reclamatia va contine datele de identificare ale clientului care reclama, detaliile de contact, numarul de comanda, poze doveditoare cu prezentarea neconformitatilor.Termenul de solutionare este de 30 de zile lucratoare. In caz de conflict juridic, solutionarea revine instantelor de judecata.

 

Drepturile si Obligatiile CUMPARATORULUI:

 1. a) CUMPARATORUL are dreptul de utilizare a site-ului prin lansarea unei comenzi sau prin email la adresa office@cooldekor.ro, exprimandu-si acordul cu Termenii si Conditiile site-ului si acceptand sa achite contravaloarea produselor comandate. Comanda se poate anula prin email sau telefonic in functie de situatie, conform conditiilor de pe site;
 2. b) CUMPARATORUL este responsabil pentru corectitudinea datelor din adresa de livrare;
 3. c) CUMPARATORUL poate posta opiniile vizavi de produsele achizitionate, prin sectiunea de recenzii;
 4. d) CUMPARATORUL poate face comeni fara a-si crea un cont prealabil, comanda facandu-se in baza completarii campurilor din pagina Finalizeaza Comanda, de pe siteul cooldekor.ro
 5. e) CUMPARATORUL daca opteaza pentru crearea unui cont pe site, are obligatia de a furniza date corecte aferente contului si de a nu instraina credentialele aferente contului. Contul fiecarui utilizator este personalizat si totodata securizat prin parola. Datele de acces nu trebuie aduca injurii, sa contina cuvinte obscene si sa nu aiba tente rasiale sau sexuale. CUMPARATORUL are obligatia de a schimba datele de acces daca constata ca aceste nu mai sunt sigure;
 6. f) In conformitate cu prevederile OUG 34/2014 CUMPARATORUL, persoana fizica, beneficiaza de o perioada de 14 zile de la data la care intra in posesia fizica a produselor pentru a se retrage din contractul incheiat la distanta, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri cu exceptia celor legate direct de returnarea produselor. Costurile de transport pentru retur sunt suportate exclusiv de CUMPARATOR;
 7. g) CUMPARATORUL are obligatia de a informa VANZATORUL cu privire la retragerea din contract inainte de expirarea perioadei de 14 zile, urmand pasii mentionati in Termenii si Conditiile de Retur ale site-ului www.cooldekor.ro .
 8. h) CUMPARATORUL este singurul responsabil pentru securitatea contului si pentru orice activitate desfasurata pe site de catre alte persoane care au avut acces la contul sau;
 9. i) Postarea sau transmiterea catre persoanele sau departamentele companiei a materialelor obscene, jignitoare, agresive, discriminatoare, defaimatoare, amenintatoare, profanatoare, ilegale sau orice alte materiale care violeaza in orice fel drepturile persoanelor implicate vor cadea sub incidenta legala;
 10. j) CUMPARATORUL are dreptul de a anula o comanda telefonic sau prin email inainte de livrarea produselor;
 11. k) CUMPARATORUL nu va transmite pe e-mail informatii care pot afecta orice fel functionarea optima a site-ului sau chiar distrugerea lui si NU va copia si/sau adapta si distribui informatii sau parti din informatii (text, poze) la care are acces pe site fara acordul prealabil al Cool Dekor SRL;
 12. l) CUMPARATORUL poate modifica sau sterge datele cu care s-a inregistrat pe site-ul cooldekor.ro, cu respectarea termenelor si conditiilor site-ului.

 

Drepturile si Obligatiile VANZATORULUI:

 1. a) VANZATORUL are obligatia de a confirma prin email detaliile legate de comanda: disponibilitate stocuri, detaliile legate de plata, preturi transport, date de livrare.
 2. b) VANZATORUL are obligatia de a livra produsele in termenele agreate dupa confirmarea detaliilor legate de comanda (disponibilitate stocuri, detalii legate de plata, preturi transport) si dupa achitarea integrala a produselor de catre CUMPARATOR. Comenzile de produse aduse la solicitarea clientului de la producator, se onoreaza doar cu plata 100% in avans;
 3. c) Cool Dekor are obligatia de a informa CUMPARATORUL asupra conditiilor de livrare si retur;
 4. d) VANZATORUL are dreptul de a-si selecta clientela;
 5. e) VANZATORUL are dreptul de a modifica oricand preturile, de a modifica sau inlocui oricand termenii si conditiile site-ului fara alta notificare;
 6. f) In cazul in care au loc evenimente independente de VANZATOR, Cool Dekor isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze comenzile/livrarile daca acestea nu se pot onora din urmatoarele motive: nerespectarea termeniilor si conditiilor site-ului, pandemii, epidemii, acte de terrorism, greve, intarzieri producator, explozii, incendii, calamitati, acte de terorism, greve, conflicte armate in care este angajata Romania.
 7. g) Informatiile privind identificarea unei persoane ca utilizator (nume, prenume, adresa, adresa de email, telefon, etc.) precum si mesajele private sunt confidentiale. Acestea se vor folosi pentru buna desfasurare a tranzactiilor si se vor adresa persoanelor implicate in procesul de achizitie, livrare, exceptie facand cazurile in care se incalca legea;
 8. h) Cool Dekor are dreptul de a anula comanda fara o notificare prealabila in cazul in care termenii si conditiile nu sunt respectate.

 

Limitarea raspunderii:

Cool Dekor nu isi asuma raspunderea pentru oricare din situatiile urmatoare:

 1. Cazuri de forta majora conform definitiei din 1351 din Noul cod civil, sau evenimente ce nu sunt sub controlul acesteia, caz in care termenele asumate vor fi prelungite in mod corespunzator;
 2. Evenimente neprevazute sau erori tehnice si de functionare a retelei de internet care impacteaza fluxul de achizitie;
 3. Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor reproduse pe website pot diferi usor in realitate. O parte din placile de gresie si faianta au paternuri diferite, variatii de culoare, aspecte care sunt special create, tin de design-ul producatorului si care dau o nota exclusivista produsului. Detaliile se regasesc in cataloagele de produs expuse pe site si in caracteristicile si descrierile foarte clar prezentate pentru fiecare produs. Pattern-urile si variatiile de culoare la placile multicolore fac parte din calitatea superioara, de lux a produsului, NU SUNT DEFECTE. Prin urmare sesizarile, reclamatii legate de cele enumerate mai sus vor fi atent analizate inainte de a fi incadrate ca reclamatie. Pentru categoria Portelan (seturi de masa, obiecte decorative), variatiile de culoare ale unor produse din categoria portelan se datoreaza picturii manuale cu elemente decorative de culoare, aur, argint, platina si nu sunt considerate defecte. Prin bifarea termenilor si conditiilor acestiu site, clientul a luat la cunostinta de toate aceste mentiuni si nu vor fi considerate motiv de retur;
 4. Cool Dekor nu isi asuma raspunderea pentru folosirea necorespunzatoare a produselor care au prezentate pe site indicatii de uzanta si intretinere – exemplu, produse cu specificatia “ a nu se folosi in cuptorul cu microunde” sau “ a nu se intretine cu produse abrazive”;
 5. Securitatea contului: securitatea credentialelor revine in totalitate utilizatorului. Cool Dekor nu este responsabil pentru daunele cauzate utilizatorului sau tertilor;
 6. Fraude comise de catre terti in detrimentul oricarui utilizator;
 7. Compania Cool Dekor are dreptul de restrictiona accesul pe site in cazul in care un utilizator furnizeaza informatii false, incomplete sau confuse;
 8. Functionarea necorespunzătoare a oricaror programe de software;
 9. Orice prejudiciu direct sau indirect cauzat de inregistrarea in magazinul online sau utilizarea acestuia, indiferent de motiv.

 

Termeni si Conditii de Plata

Pentru plasarea unei comenzi pe site-ul www.cooldekor.ro umeaza pasii:

 1. Alegerea si adaugarea produselor in cos:
  • Detaliile legate de produse sunt mentionate alaturi de imaginea fiecarui produs
  • Produsele se colecteaza in cosul de cumparaturi, apasand butonul “Adauga in cos”.
 2. Autentificare:

2.1 Plasarea unei comenzi in magazinul online nu necesita o inregistrare prealabila, datele necesare efectuarii livrării si platii vor fi furnizate la finalul procesului de comanda.

2.2 In cazul in care CUMPARATORUL nu detine cont in magazinul nostru, isi va putea crea unul completand datele selectate.

 1. Plasare Comanda:
  • Comanda se efectueaza atat prin intermediul website-ului, cat si prin email, la adresa comenzi@cooldekor.ro, cu furnizarea datelor de facturare si cantitatea comandata.
  • Produsele de gresie si faianta se comanda la cutie, conform detaliilor prezentate pe site pentru fiecare produs in parte (m2/cutie, bucata, set, caracteristici).
 2. Finalizarea comenzii se face prin apasarea butonului “plaseaza comanda” si reprezinta actiunea CUMPARATORULUI de a achizitiona bunuri si servicii de pe site. Comanda reprezinta un contract online in cadrul unui sistem de vanzari fara prezenta fizica simultana a VANZATORULUI si a CUMPARATORULUI.
 3. Metode de plata:
  • Online cu cardul – va rugam sa introduceti cu atentie datele cardului si sa va asigurati ca ati primit mesaj de confirmare a platii
  • Transfer bancar – platile se efectueaza in avans iar dupa plata este indicat sa ne transmiteti dovada platii prin email. Dupa validarea platii, comanda va intra in procesare.
  • Ramburs: pentru vesela, obiecte de décor, contravaloarea produselor comandate se achita reprezentantului firmei de curierat in momentul livrarii acestora daca valoarea este mai mica de 5000 de lei; pentru produsele din categoria gresie si faianta nu se aplica optiunea de ramburs.
  • Direct la showroom: cu plata in numerar sau card bancar, caz in care clientul va bifa optiunea ”Ridicare din magazin”. Pentru comenziile online, VANZATORUL percepe plata in avans atat pentru produsele aflate in stoc cat si pentru produsele pe care clientul le solicita a fi comandate la producator.

Pentru produsele ceramice (gresie, faianata, placari exterioare) a caror valoarea depaseste 5000 de lei se poate percepe un avans de 50%.

 1. Finalizare Comanda:
  • Comanda poate fi finalizata numai dupa exprimarea acordului privind termenii si conditiile site-ului
  • Dupa plasarea comenzii, Cool Dekor va transmite o confirmare prin email referitoare la receptionarea comenzii si va contacta CUMPARATORUL in vederea stabilirii termenelor de livrare
  • VANZATORUL va emite o factura fiscala si va comunica temenul de livrare CUMPARATORULUI pentru fiecare produs in parte.
 2. Facturare plati:
  • Orice comanda plasata pe website se achita inainte sau la livrare in functie de conditiile mentionate pe site.
  • Cool Dekor este platitoare de TVA. Factura fiscala se emite pe numele platitorului. Cool Dekor nu isi asuma raspunderea de a pune la dispozitia clientului factura fizica, ci doar in format electronic, conform articolului 155 din Codul Fiscal.

Termeni si Conditii de Livrare a produselor si serviciilor:

Toate produsele cu termene de livrare peste 10 zile lucratoare sunt produse comandate la solicitarea expresa a clientilor nostri.

 1. Ridicare din sediul showroom-ului:
  • Comenzile pot fi ridicate de la sediul showroomului in cazul in care CUMPARATORUL a optat pentru aceasta varianta;
  • VANZATORUL va instiinta CUMPARATORUL prin email in termen de 24h de la sosirea marfurilor la sediul showroom-ului Cool Dekor;
  • CUMPARATORUL are obligatia de a ridica produsele in termen de 48 de ore de la instiintare. In cazul in care CUMPARATORUL intarzie mai mult de 3 zile cu ridicarea acestora, se va calcula o penalitate de 2% pe zi din suma neachitata;
 2. Costurile de Livrare in functie de adresa de destinatie:

2.1 Produsele se livreaza numai pe teritoriul Romaniei prin flota proprie Cool Dekor sau cu partenerii nostri de la firmele de logistica;

2.2 Costurile de livrare se calculeaza in functie de localitatea de destinatie;

2.2.1 Cool Dekor va comunica prin email CUMPARATORULUI costul transportului;

2.2.2 Dupa exprimarea acordului CUMPARATORUL va putea finaliza comanda pe website.

2.2.3 Pentru anumite produse, de exemplu: vesela, obiecte decorative din portelan, se va percepe o taxa fixa de ambalare de 9 lei. Taxa de ambalare portelan se aplica o singura data pe cosul de cumparaturi, indiferent de numarul de articole din categoriile mai sus mentionate aflate in cos si indiferent de valoarea totala a comenzii. Taxa de ambalare va fi specificata vizibil in cosul de cumparaturi si pe factura.

 1. Transport gratuit:

3.1 Colectiile sau campaniile promotionale cu transport gratuit indiferent de cantitate vor fi comunicate explicit pe site in dreptul fiecarui produs;

3.2 Comenzile peste 2000 de lei beneficiaza de transport gratuit;

3.3 La achizitionarea de produse peste 400 de lei din categoria de produse din portelan, vesela,  decoratiuni interioare, transportul este gratuit;

3.4 Produsele care fac parte din categoria ceramica (gresie, faianta, placari exterioare), transportul este gratuit pentru Bucuresti si Ilfov.

 1. Termene(timp) de livrare:

4.1 Pentru produsele existente pe stoc termenele sunt intre 1 si 3 zile lucratoare;

4.2 Comenzile la furnizor se livreaza in termenele specificate pe website, pe pagina de produs, termenele sunt valabile din momentul incasarii 100% a contravalorii produselor;

4.3 Comenzile pentru produsele care nu exista pe stocul uzual si sunt aduse la solicitarea CUMPARATORULUI de la producator, termenul este intre 7 si 30 de zile lucratoare dar termenul exact va fi comunicat CUMPARATORULUI dupa plasarea comenzii. Daca termenul depaseste 20 de zile, Cool Dekor va comunica CUMPARATORULui data exacta a livrarii produselor;

4.4 CUMPARATORULUI are dreptul de a anula comanda daca nu este de acord cu termenul de livrare;

4.5 Termenele de livrare prezinta variabilitate in functie de existenta stocului la producator, sarbatori legale, disponibilitate transportatori, pandemie, forta majora, caz fortuit. Pentru toate aceste situatii enumerate, VANZATORUL va transmite CUMPARATORULUI informatii privind actualizarea termenelor de livrare a comenzii prin mijloace electronice.

 1. Conditii de livrare cu flota proprie Cool Dekor:

5.1 Optiunea de livrare prin flota Cool Dekor este un serviciu disponibil pentru zona Bucuresti si Ilfov. In cazul livrarilor prin flota Cool Dekor, CUMPARATORUL poate solicita si stabili de comun acord cu VANZATORUL livrarea la o anumita data si o anumita ora.

5.2  Livrarile se efectueaza pana in fata adresei de livrare si nu implica descarcarea si manipularea cutiilor;

 1. Conditii de livrare cu partenerii nostri de la firmele de logistica:

6.1 Transportul la adresa de livrare se poate efectua contra cost prin colaboratorii nostri de la firma de curierat. In acest caz CUMPARATORUL NU poate alege o data si o ora stabilita.

6.2 Livrarile se efectueaza pana in fata adresei de livrare si nu implica descarcarea si manipularea cutiilor;

6.3 In situatia in care CUMPARATORUL nu poate fi contactat, comanda se anuleaza iar procesul de livrare se poate relua pe cheltuiala CUMPARATORULUI indiferent de beneficiile incluse in livrarea initiala;

6.4 Pretul de livrare se calculeaza in functie de adresa de destinatie si va fi comunicat inainte de reluarea comenzii;

6.5 In situatia in care clientul nu plaseaza comanda pe site, costul de transport va fi comunicat prin email si produsele vor fi comandate la producator dupa ce CUMPARATORUL isi va exprima acordul pentru suma de plata.

 

TERMENI SI CONDITII DE RETURNARE A PRODUSELOR:

Termene(timpul) de retur:

Cool Dekor se va asigura ca produsele sa fie ambalate corespunzator si ca persoanele responsabile de la firmele de logistica vor fi instiintate de existenta produselor fragile, pentru a fi predate in cele mai bune conditii clientilor nostri. La primirea comenzii, rugam CUMPARATORUL sa verifice fiecare articol si se se asigure ca produsele corespund specificatiilor din comanda si din factura.

Toate produsele cu termene de livrare peste 10 zile lucratoare sunt produse comandate la solicitarea expresa a clientilor nostri.

Termenul de retur al produselor este de 14 zile de la data achizitiei.

Contravaloarea produselor se va transfera in cont in termen de 14 zile de la acceptarea de catre Cool Dekor a produsului returnat.

Cool Dekor va accepta returul in termenele legale daca produsele sunt in starea in care au fost primite, ambalajele sunt intacte si produsele nu sunt deteriorate din motive imputabile CUMPARATORULUI.

 

 Conditii de retur:

CUMPARATORUL va respecta termenul legal de 14 zile calendaristice de la data receptionarii marfii de catre client;

CUMPARATORUL va notifica Cool Dekor in scris prin completarea formularului online de retur sau pe adresa office@cooldekor.ro cu precizarea motivelor;

 

Formular retur

  Cool Dekor va respecta termenul de 14 zile de la notificarea de catre client si acceptarea produsului returnat;

  Produsele nu trebuie sa fie utilizate sau deteriorate;

  Ambalajul trebuie sa intact, cu exceptia primei cutii cand s-a constatat acest lucru;

  Pentru produsele de gresie si faianta se va deduce o taxa de manipulare de 10% din valoarea de retur;

  Cool Dekor va putea deduce din orice rambursare o diminuare a sumei daca ambalajele au fost deteriorate sau defecte cauzate de manipulare cu exceptia cazurilor in care motivul returnarii este cauzat de o eroare/inadvertenta din partea noastra sau a articolului defect;

   

  In caz de retur, costul transportului revine in sarcina CUMPARATORULUI.

   

  Produsele comandate la producator la solicitarea expresa a clientului, prin comanda ferma, conform cerintelor prezentate de CUMPARATOR nu se returneaza. In momentul plasarii comenzii CUMPARATORUL admite ca a luat la cunostinta ca produsele continute in aceasta comanda intra la categoriile de exceptii conform Ordonantei de urgenta nr. 34/2014 republicata, cu modificarile şi completarile ulterioare, in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spaţiilor comerciale.

   

  Conditii de retur in cazul in care produsele ajung la destinatie deteriorate iar acest lucru a fost constatat la livrare:

  CUMPARATORUL va informa VANZATORUL de eventualele pagube la adresa office@cooldekor.ro in termen de maxim 24h de la receptionarea comenzii.

  VANZATORUL va inlocui produsele deteriorate sau va oferi un discount din pretul acestora

  VANZATORUL va inlocui produsele in termen de 72h daca produsele exista pe stoc

  Produsele care nu sunt pe stoc pot fi comandate special la producator daca acestea se mai afla in procesul de fabricatie.

   

  Dreptul de retragere din contract:

  CUMPARATORUL are dreptul legal de a se retrage din contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice. Termenul se calculeaza de la data la care cumparatorul intra in posesia fizica a comenzii. VANZATORUL va rambursa suma integrala platita de CUMPARATOR, utilizand aceeasi metoda ca tranzactia initiala, in termen de 14 zile de la notificarea de retur (email sau website).

   

  Dreptul de retragere din contract (anulare a comenzii sau de retur) nu se aplica in urmatoarele situatii:

  • produselor sigilate si desigilate de CUMPARATOR in urma livrarii, in cazul in care returnarea acestor produse este improprie din motive de protectie a sanatatii sau de igiena;
  • produse achizionate pe comanda, la solicitarea expresa a clientului sau personalizate care nu se afla in mod uzual in stoc si care se livreaza cu plata integrala sau cu avans de 50% conform conditiilor agreate intre VANZATOR si CUMPARATOR
  • produse folosite ce prezinta zgarieturi, lovituri, urme de consum
  • produs fara ambalaj original complet
  • o parte din articolele comercializate de Cool Dekor sunt serii/stocuri limitate, unicate sau care nu mai au continuitate in procesul de productie al producatorului din motive altele decat calitatea exceptionala a producatorului. Toate aceste produse vor avea aceasta specificatie pe site-ul nostru si nu vor face obiectul politicii de retur.
  • dreptul de retragere nu se aplica in cazul clientilor (VANZATOR) persoane juridice.

   

  GARANTIE

  Furnizorii nostri sunt firme de renume mondial iar produsele prezinta certificari conform standardelor internationale. Comercializam produse realizate cu tehnologie ridicata in Franta, Spania, Germania, Austria.

  Toate produsele sunt calitatea I si respecta standardele internationale de calitate. Detaliile legate de performanta si caracteristicile tehnice sunt mentionate in pagina de produs, pe site-ul www.cooldekor.ro. Cool Dekor garanteaza ca toate produsele sunt originale si declara pe propria raspundere conform prevederilor legale – HG 1022/2002 privind regimul produselor care pot pune in pericol viata si sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului ca produsele comercializate nu au consecinte negative asupra mediului.

  Pentru motive neimputabile CUMPARATORULUI, garantia se solutioneaza de Cool Dekor, prin inlocuirea produsului deteriorat sau prin rambursarea sumei.

  Pentru a putea beneficia de garantia comerciala aplicabila produsului comandat, aveti obligatia de a utiliza, manipula si folosi produsul in conformitate cu recomandarile existente pe site-ul Cool Dekor in pagina de produs sau in catalogul colectiei.

  Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum:

  • produsele sau partile avariate din cauze independente de VANZATOR/PRODUCATOR, respectiv lovituri, crapaturi, ciobiri, socuri mecanice;
  • manipulare incorecta;
  • utilizarea produselor deteriorate cauzate de curatarea cu substante improprii, nerecomandate de producator (ex. substante acide puternice, etc.);
  • utilizarea la cuptorul cu microunde a produselor si obiectelor decorative din portelan care prezinta elemente de pictura manuala, aur industrial, platina;
  • montarea/instalarea incorecta, de catre personal neautorizat, neconforma cu instructiunile producatorului sau in afara legilor, reglementarilor tehnice in vigoare;